Összefoglalás

Célunk 24 fő kiválasztása és projektbe történő bevonása. A diagnózis elkészítése után egyénre szabott fejlesztési terv alapján a célszemélyek társadalmi integrációjának javítása a foglalkoztathatóság, az önálló életvitelre való képesség alapvető feltételei, a munkaerő-piacon és a társadalmi életben szükséges kulcsképességeik fejlesztése, kapcsolati hálójuk kiépítése, motivációjuk fejlesztése, meglévő hátrányaik csökkentése a tranzitfoglalkoztatás módszereinek alkalmazásával.
2 csoport számára OKJ-s (kőműves-hidegburkoló és szárazépítő) képzést szervezünk. A képzés időtartama alatt minden második héten egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat szervezünk az egyéni fejlesztési terv sikeres megvalósításához.
A képzés során Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében támogatott hiányszakmákból 24 fő szakképzése valósul meg. A képzéseken szerezhető szakképesítés mellett a projekt támogató szolgáltatási elemekkel való bővítése esélyt teremt a nyílt munkaerő-piacra való bejutáshoz, a halmozottan hátrányos helyzetű munkavállalók foglalkoztatási helyzetének javításához.
kedvezményezett: Kalamáris Egyesület
projektcím: Új esély - tranzitfoglalkoztatás a
Nyírségben Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg
megyék összefogásával
szerződött támogatási összeg:
149 037 831 Ft
támogatás mértéke: 100%
tervezett befejezési dátum: 2015.11.30.
projekt azonosítószám:
TÁMOP-1.4.6-13/1-2013-0027